HTML

Öngyógyítás SCENAR-ral

Hogyan küzdje le a fájdalmat, a krónikus betegségeket és az allergiát természetes úton? Hogyan tudjuk önmagunk és családunk immunrendszerét erősíteni? Alternatív gyógymódok, kúrák, tippek, cikkek, hasznos tanácsok az öngyógyításhoz.

Friss topikok

Linkblog

Energetizáló takaró

2009.11.16. 11:13 gyógykovácséva az öngyógyítás szakértője


Úgy működik, hogy az ember saját rezgéseit veri vissza pontosan oda, ahonnan az a rezgés kiindult. Így a test a  saját energiáját kapja vissza felerősítve.

Története: A hidegháborús időszakra nyúlik vissza, amikor az amerikaiak és az oroszok egymás ősellenségei voltak.(Legalábbis az akkori politikai hatalmak így állították be.) Erre az időszakra a mai 50-es, 60-as korosztály még élénken emlékszik. Nem harcoltak nyíltan egymás ellen, „csak” fegyverkeztek, egymásra irányították a rakétáikat, és kémkedtek egymás ellen. Ennek keretében az amerikaiak kém műholdakat küldtek orosz területek fölé, ahol radar sugarakkal pásztázták végig ezeket a helyeket - katonai bázisokat, fegyverraktárakat keresve. Természetesen az orosz felderítők hamarosan tudomást szereztek  erről a ténykedésről, és ki kellett találni valamit, hogy ezt megakadályozzák. Ezért kifejlesztettek egy olyan hálót, ami  a radarsugarakat visszaverte. Ezzel a hálóval beborították az egész katonai objektumot, s hiába jött már az újabb kém műhold, nem talált semmit, nem tudta érzékelni a háló alatt lévő bázist.

Ez a háló van az energetizáló, gyógyító takaróban, ami világszabadalommal rendelkezik. Két réteg cellulóz (ez egy természetes anyag) közé van téve ez a speciális technológiával készült  nyolc rétegű fólia. A fólia összesen nyolc mikron vastagságú, egyenként egy mikronos rétegekből áll, ezek vannak egymásra préselve. (Hogy legyen elképzelésünk, hogy milyen technológiával készülhetett ez a háló: Egy emberi hajszál kb. ilyen vastag, tehát, mintha egy hajszálat nyolc felé hasítanának, majd újra egymásra préselnék.)
Mindig meghatározott irányban kell használni, a megjelölt külső részének mindig a külvilág felé kell néznie. A külső része a kívülről jövő sugárzásokat veri vissza, így az ember amikor benne fekszik, egy sugármentes övezetbe kerül, ami már önmagában jó dolog.
Sokkal lényegesebb viszont ami a takaró belsejében történik, miközben beburkolva benne fekszünk. Minden élő szervezet-így mi is – bocsát ki magából rezgéseket. Ezek a rezgések jártunkban-keltünkben eloszlanak a környezetünkben. Amikor viszont a takaróban fekszünk, akkor ezek nekiütköznek a takaró falának, ami- mint már említettem nyolc rétegű. A testünkből kijövő rezgések haladnak át a takaró egymás után következő rétegein, s eközben egy nagyon fontos dolog történik: a háló rétegei megtörik a testünkből kilépő sugarakat, s egy kicsit – pár fokkal eltérítik a sugár irányát, kezdik visszafelé fordítani, s mire a sugárnyaláb keresztülhalad a nyolcadik rétegen is, akkorra már 180 fokot fordít rajta, vagyis tökéletesen visszafordítja a test felé. Ez azt jelenti, hogy a saját energiánkat kapjuk vissza, ugyanoda, ahonnan kiindult. Sőt, megsokszorozva, mert ez a folyamat, mint egy ping-pong meccs folyamatosan zajlik, amíg benn fekszünk a takaróban.

Miben segít a gyógyító, energetizáló takaró?

- Véd a külső ártalmas elektromágneses és elektrosztatikus terek hatásától.
-  Normalizálja  a sejt homeosztázisát, és e folyamat irányítását visszaállítja.
- Létrehozza azokat a feltételeket, amelyek segítik az akupunktúrás pontok és energiapályák rendszerének megfelelö működését.
- Segíti a perifériás vérellátást.

Milyen esetekben javasolt a használata?

- A fokozottabb stressz szintjének elviselésében.
- Segít a fertőzések elleni védekezésben.
- Növeli a munkaképességet.
- Segít elalvási nehézségeknél.
- Növeli a potenciát.
- Csökkenti az izom- és idegi feszültséget.
- Javítja a test vérellátását ( érszűkület, perifériás keringési elégtelenség)
- Segíti a szervezet vérképzési rendszerét.
- Jól használható női betegségeknél: pl. mióma.
- Használatával gyorsabban elmúlnak a légúti  megbetegedések.
- Fájdalmas izomfeszüléssel járó gerinc és egyéb ízületi- izom bántalmaknál.
- Javítja az agyi  vérellátási zavarokban szenvedők állapotát.
- Segít bőrelváltozásoknál és szinte minden más kóros  esetnél.
 

Miért jó ha van otthon egy ilyen takaró?

• Mert - hihetelen relaxációs hatás érhető el vele, a benne töltött 20 perc 2 óra alvással egyenértékű. Használata után az ember nyugodtnak, ugyanakkor frissnek és energikusnak érzi magát. Minimum 20 perc a hatóidő, de ha valaki nagyon lemerült, beteg, akkor még aludni is bír benne, nem érzi soknak. Számoljon utána mennyi időt szokott önmagától, a pihenéstől ellopni? A takaró használatával ezt most már kompenzálhatja
• Mert - A takaró használata semmilyen képzettséget, vagy szaktudást nem igényel, így otthon is könnyedén használható bármikor, bármennyit, a rokonság, baráti kör bármely tagjának
• Mert megfizethető - Ára kb. 80 000 Ft az Euró árfolyamától függően. Érdeklődjön a forgalmazónál. Cím: gyogykovacseva@gmail.com
• Mert a  takarót egyszer kell megvenni, és kíméletes használat esetén egy életen át kitart. Semmilyen külső energiaforrást nem igényel, sem áramot sem elemet. Tehát ez egy nagyon környezettudatos és költségtakarékos termék.!
•  Mert nem szükséges többé sem altató, sem nyugtatószer. Nem kell elmenni drága üdülőhelyekre, vagy részt venni költséges kezeléseken ahhoz, hogy kipihenje magát, és energiával feltöltődjön. Elég naponta kényelmesen elhelyezkedni, és élvezni a modern technika áldását
• Mert bármikor és bárhol használhatja, használhatja a család összes tagja, kinek van éppen nagyobb szüksége van rá. Ha beteg, a betegsége sokkal gyorsabb lefolyású lesz. Tartós használat esetén ez pedig egyre ritkábban fog előfordulni.

Önnel mi a helyzet? Érzi néha (gyakran) úgy, hogy nincs elég energiája? Van esetleg olyan testrésze, belső szerve aminek jót tenne egy kis erősítés? Mit veszíthet, ha kipróbálja?

Használja ki az ingyenes kipróbálási lehetőséget!

További információ:

Gyógykovács Éva
természetgyógyász
tel: 06 30 20 25 297
e-mail:
gyogykovacseva@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ongyogyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr731528551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása