HTML

Öngyógyítás SCENAR-ral

Hogyan küzdje le a fájdalmat, a krónikus betegségeket és az allergiát természetes úton? Hogyan tudjuk önmagunk és családunk immunrendszerét erősíteni? Alternatív gyógymódok, kúrák, tippek, cikkek, hasznos tanácsok az öngyógyításhoz.

Friss topikok

Linkblog

Tippek az allergia leküzdésére

2009.11.16. 11:04 gyógykovácséva az öngyógyítás szakértője


Ma már közhelynek számít, hogy az allergia korunk népbetegsége.

De mi is az allergia?

Az immunrendszer tévedése, amikor egy ártalmatlan anyagot halálos veszedelemnek értékel, és  túllő a célon. A nehéztüzérséget  mozgósítja egy ártatlan egérke ellen. Miért? Mert meg van zavarodva. Mert annyi mindennel terheljük, hogy, már „azt se tudja, hogy hol áll a feje” és hibásan reagál.

Tehát nem az allergia ellen kell harcolni, hanem az immunrendszert erősíteni.
 

Ezt hogyan tudjuk?

• Csinálunk egy nagytakarítást. Kivisszük a testbe felgyülemlett és nem odaillő anyagokat -méregtelenítünk, tisztítókúrákat csinálunk, lúgosítunk.
•  Kiirtjuk a szervezetben esetlegesen előforduló élősködőket(gombák, baktériumok, egyéb paraziták) Zapper készülékkel és gyógynövény koncentrátumokkal
• A megfelelő létfontosságú anyagokat bevisszük, ezek az ásványi anyagok, vitaminok, antioxidánsok, enzimek, nyomelemek. Tévedés, hogy ha naponta eszem egy kis gyümölcsöt, akkor ez rendben van. Sajnos nem, ez ma már csak bogyókkal megy.
• Ügyelünk a megfelelő táplálkozásra, folyadékbevitelre, az ételek megfelelő társítására, és a legfontosabb allergiakeltő ételeket kihagyjuk. Ezek: csokoládé, kakaó, mogyorófélék, egyes tejtermékek, dinnye, élesztős, cukros édességek, üdítők.
• Igyekszünk kevesebb gyógyszert szedni, és az egyszerűbb eseteket megoldani házilag, gyógynövények segítségével, esetleg az Energy cég termékeinek felhasználásával.
• Immunerősítő szereket szedünk, mint pl. fokhagyma, hagyma, ginseng, gyömbér, Echinacea, E-vitamin, Vironal, Grepofit,  Drugs Imun, Cytosan az Energytől.
• Az allergia két legfőbb oka az elsalakosodott, eldugult vastagbél, és a nem teljesen gyógyult légúti betegségek következtében  visszamaradt lappangó gócok a testben, főleg a légutakban. Mindkettőt ki kell tisztítani, fel kell számolni, mert terhelik, gyengítik a szervezetet. A vastagbél tisztítására különböző módszerek vannak (nem kell tőle megijedni) a légúti gócok felszámolására pedig a Scenar terápia alkalmas. Érdemes még az allergia szezon előtt a góckutatást és szanálást elvégezni, hogy az új szezont már egy tiszta, tehermentes szervezettel élhesse meg.

Hogyan segít a Scenar az allergia leküzdésében?

Azon túlmenően, hogy gyógyszerhasználat nélkül azonnal csillapítja a kellemetlen   tüneteket (tüsszögés, orrfolyás, szemviszketés, stb.) az allergia kiváltó okát szünteti meg a testben lévő rejtett gócok felszámolásával. (Tapasztalataim alapján azoknak az embereknek a szervezetében, akiknek sok felsőlégúti betegségük volt gyerekkorukban amire antibiotikumot kaptak, gyakrabban alakul ki allergia. A gyógyszer ugyan azonnal enyhülést hoz, ugyanakkor többszöri használata leszoktatja a testet a normál immunreakcióról.)

Mi az előnye, miért jobb, mint más megoldások?

A nyugati orvoslásban az allergiás megbetegedéseknek oki terápiája nincs, csak tüneti kezelése.(Megjegyzem ez más betegségeknél is így van.) Ha az okot akarjuk megszüntetni, akkor csak az alternatív medicina lehetőségei közül választhatunk. A választás természetesen az egyénre van bízva, itt ennek a módszernek az előnyeit tudjuk bemutatni.

A Scenar hatékonyságát számtalan klinikai vizsgálat bizonyította, az eredmény táblázatban:

Szem és petefészekgyulladás          93%
Gyomor és bélproblémák                 93%  
Száj / Állkapocs / Nyálmirigyek        91%
Húgyúti és külső nemi szervi           89% 
Légzőszervi                                 84 % 
Keringési                                     82%    
Fül és emlő problémák                    82%
Vázizomrendszeri                          79%
Nőgyógyászati és szülészeti            78% 

Ha a páciens az allergiás időszak aktív szakaszában jön kezelésre, akkor főleg tünetmentességet érhetünk el ált. 1-4 kezeléssel. Igen makacs, régóta fennálló, kombinált esetekben szükség lehet egy kúrára, ami 10-12 alkalom. Ennek a típusú kezelésnek az az előnye, hogy ezt az állapotot szintetikus szerek nélkül érjük el, s az a tapasztalat, hogy a következő szezonban az allergia tünetei jóval enyhébben jönnek elő.

Ha viszont az allergiás időszak előtt jelentkezik a páciens, akkor van idő a gócok felkutatására és azok  felszámolására, a teljes test megtisztítására , az  immunrendszer újra hangolására.
Ebben az esetben mivel eltűnt a testből a kiváltó ok – a test többé nem küld „hibaüzenetet”.

Mit ígér a Scenar?

A Scenar kezelés egy ún. „nem fajspecifikus” immunterápia, ez érthetően azt jelenti, hogy a kezeléssel nem csak egyfajta kórokozó ellen  deszenzibilizáljuk a szervezetet, hanem a test egészének  működésére hatunk. Az ember visszajut a betegség előtti állapotába, amikor a teste még megfelelő, egészséges reakciókat adott. 

Miért érdemes a Scenar terápiát választani?

• Azért, mert az állapotfelmérés során kiderül, hogy vannak-e gócok, alkati gyengeségek, már kialakulóban lévő betegségek, amik még a hagyományos orvosi vizsgálatokkal még nem, csak az igen érzékeny és modern eljárásokkal mutathatók ki. Ezekben az esetekben a betegségek kialakulása megelőzhető!
• Azért, mert a betegségek bármely stádiumában használható. Sürgős,(akár életveszélyes) esetekben, krónikus betegségeknél, és utógondozásban is.
• Mivel a kezelés folyamán nem használunk szintetikus anyagokat, nem szennyezzük sem az ember szervezetét, sem a környezetét.
• Ha egy már meglévő betegségtől szeretne a páciens megszabadulni és nem óhajt vele együtt élni, akkor a  Scenar terápiával a gyógyulási időszak felére, harmadára lerövidíthető.
• A kezelés folyamán a test megtanulja újra a saját belső orvosát használni.
• Számolja ki mennyit költött eddig allergiagyógyszerekre, inhalátorokra, mennyi időt tölt el betegállományban (ha egyáltalán el mer menni) mert LEHET, hogy még anyagilag is jobban megéri egyszer,s mindenkorra felszámolni a betegséget.
• Milyen az életminősége allergia szezonban? No comment…
• És még egy adalék: Nemcsak az allergiától szabadulhat meg a kezelés során. Általános tapasztalat, hogy a régi, gyógyultnak hitt - de tökéletesen le nem zajlott- betegségek is aktivizálódhatnak, s a kúra folyamán „egy füst alatt” ezek gyógyulási folyamata is végre lezárulhat.

További információ:

Gyógykovács Éva
természetgyógyász
tel: 06 30 20 25 297
gyogykovacseva@gmail.com

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ongyogyitas.blog.hu/api/trackback/id/tr281528526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása